Horeca beveiliging

Security Services Nederland

Security Services Nederland heeft jarenlange ervaring met Horeca beveiliging. In het uitgaansleven kunnen agressieve incidenten de veiligheid en sfeer flink verpesten. Niet alleen voor het uitgaanspubliek maar ook voor de horecaondernemers.

SSN vervult hierin een maatschappelijke rol. Wij zijn niet alleen gastheer, beveiliger of sfeerbeheerder maar ook een verlengstuk van de politie en gemeente.

Elke horecazaak heeft een ander soort publiek. Op basis van de horecazaak en het publiek kan SSN zorgen voor een of meerdere bijpassende beveiligers. Horecaportiers van SSN zijn beveiliger en gastheer ineen en proberen ten alle tijden de goede uitgaanssfeer te handhaven.

Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenoemde: ‘Horeca Bijstand Teams’. Dit kan als verlengstuk dienen voor politie/gemeente of voor de horecaondernemers zelf. Deze HBT bestaan voornamelijk uit drie of vier beveiligers welke in een toegewezen sector beveiligingswerk verrichten.

HBT is meer dan alleen observeren van bezoekstromen en bezoekers. HBT teams kunnen ingezet worden om assistentie te verlenen aan collega’s in geval van calamiteiten/incidenten. Ze ondersteunen ook andere hulpdiensten. Al onze Horecamedewerkers beschikken over een EHBO/BHV diploma zodat er op tijd hulpverlening geboden kan worden aan desbetreffende personen.


Diensten