Hotel beveiliging

Het beveiligen van uw hotel is niet meer exclusief bedoeld voor enkel de avonduren of ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht noodzakelijk voor uw gasten, leveranciers en in- en uitgaande goederen. De werkzaamheden worden volledig in overleg en naar uw wens uitgevoerd.

Om de veiligheid van uw personeelsleden en bezoekers te waarborgen, kunt u als ondernemer gebruik maken van hotelbeveiliging. Door het verrichten van brand-, sluit- en regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale ruimtes gecontroleerd. Tijdens deze ronden wordt er gelet op alles wat de organisatie schade kan opleveren. Bij (beginnende) onregelmatigheden wordt er direct volgens protocol gehandeld.

Daarnaast zijn de beveiligers van Security Services Nederland bekend met het bedienen van toegangscontrole, sleutelkaart- en camerasystemen. Voor deze diensten leveren wij vakbekwame representatieve beveiligingsmedewerkers die in het bezit zijn van een EHBO of een BHV-diploma.


Diensten