Diensten

ONTDEK ONS AANBOD

BEVEILIGINGSDIENSTEN

Bij Security Services Nederland bieden wij een breed scala aan beveiligingsdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ieder project vraagt om een op maat gemaakt advies, vervolgens stellen wij aan de hand van uw vraagstuk een beveiligingsplan op. 

Evenementen beveiliging

Van sportevents tot muziekfestivals of culturele feesten, onze gespecialiseerde evenementen-beveiligingsteams begrijpen de unieke uitdagingen van uw evenement.

Object beveiliging

Onze op maat gemaakte object-beveiligingsdiensten zijn ontworpen om uw winkel, GGZ-instelling, COA locatie of andere objecten te beschermen.

Persoonsbeveiliging

Onze speciaal getrainde persoonsbeveiligers bieden discrete nationaal én internationaal bescherming voor individuen, variërend van VIP's tot zakenmensen en particulieren.

SUS-teams

Onze SUS-teams kunnen als interventie ingezet worden om de openbare ruimte veiliger te maken. Zij zijn toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid en leefbaarheid in uw gemeente. 

Honden Beveiliging

De hondenbrigade van Security Services Nederland kan worden ingezet in vaste combinatie met een beveiliger.

CHAUFFEURSDIENSTEN

Onze ervaren chauffeurs, voorzien van vereiste diploma's en certificaten, staan garant voor veiligheid, comfort en discretie tijdens elke rit.

KOM IN CONTACT MET SECURITY SERVICES NEDERLAND

Heeft u een veiligheidsvraag of wilt u meer weten over onze beveiliging mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om uw wensen te bespreken, vraagstukken te beantwoorden en een offerte op maat te maken die perfect past bij uw opdracht.