Hondenbeveiliging

In bepaalde situaties zijn extra preventieve maatregelen nodig, zoals muziek- en sportevenementen, bouwprojecten, en beveiliging van uw privé-eigendommen.

e hondenbrigade van Security Services Nederland kan worden ingezet in vaste combinatie met een beveiliger. In speciaal voorkomende gevallen kunnen naast surveillance honden ook speurhonden worden ingezet, bijvoorbeeld bij drugsacties en het opsporen van explosieven.

beveiligingsplan op maat

GECERTIFICEERDE HONDENBRIGADE

Bij inschakeling van onze gekwalificeerde geleiders met hond, verkleint u de kans op diefstal, inbraak en calamiteit. Onze beveiligingsmedewerkers met hond zijn gecertificeerd conform de wettelijke norm. Zij zijn in het bezit van certificaat PH1, Object van de KNVP of het Certificaat Beveiligingshond van de NBvD. Zo vormt onze hondenbrigade een waardevolle aanvulling op de overige beveiligingsmaatregelen voor u.

Hondenbeveiliging - Security Services Nederland

MEER INFORMATIE OVER ONZE HONDENBEVEILIGING

Kies voor Security Services Nederland voor een uitgebreid en gevarieerd pakket aan veiligheidsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die perfect aansluit bij uw objectbeveiligingsbehoeften.