SUS-teams

Wij geloven sterk in de kracht van preventieve beveiliging. Uiteindelijk is het doel ongewenste situaties te voorkomen en tegelijkertijd ervoor zorgen dat een prettige sfeer behouden blijft. Een SUS-team is hiervoor een zeer geschikte beveiligingsoplossing. Onze SUS-teams kunnen als interventie ingezet worden om de openbare ruimte veiliger te maken. Een SUS-teams is een verlengstuk van alle sociale controle binnen een gemeente. Onze ervaren beveiligers zijn de ogen en oren van uw gemeente.

voorkomen in beter dan genezen

INZETTEN VAN
SUS-TEAMS

Ons ervaren SUS-team is toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid en leefbaarheid in uw gemeente. Deze teams bestaan uit professionals die publieksvriendelijk optreden om overlast of problemen aan te pakken. Denk dan bijvoorbeeld aan overlast van hangjongeren of onrust in uitgaansgebieden. Onze SUS-teams zijn de ogen en oren van uw stad, en werken proactief om de openbare orde te handhaven en problemen of escalaties in een vroeg stadium te voorkomen.

Bij de inzet van SUS-teams werken wij altijd nauw samen met verschillende organisaties, zoals de gemeente, politie en bijvoorbeeld horeca.

Bike teams - beveiligers op evenementen - evenementbeveiliging | Security Services Nederland

snelheid & mobiliteit

BIKE TEAMS

Onze mobiele beveiligers worden vaak ingezet ter ondersteuning van SUS-teams. Zij kunnen zich snel verplaatsen door de gemeente en daardoor in een kort tijdsbestek op verschillende plaatsen in de gemeente de nodige ondersteuning bieden. Ook bij evenementen, feestdagen of kermissen, dat extra drukte in de gemeente veroorzaakt, worden bike teams vaak ingezet.

De bike teams zijn uitgerust met snelle fietsen en zijn uw eerste lijn van verdediging. Ze patrouilleren effectief door drukke straten en kunnen snel ter plaatse zijn in geval van nood of een escalatie. Deze professionele interventieteams bieden niet alleen snelle reactietijden, maar ook zichtbare aanwezigheid om een gevoel van veiligheid te creëren.

MEER INFORMATIE OVER ONZE SUS-TEAMS

Kies voor Security Services Nederland voor een uitgebreid en gevarieerd pakket aan veiligheidsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die perfect aansluit bij uw objectbeveiligingsbehoeften.