Over
Security Services Nederland

Over Ons

UW BETROUWBARE BEVEILIGINGSPARTNER

Bij Security Services Nederland begrijpen we dat een positieve en veilige sfeer begint met de juiste beveiligingsprofessionals op de juiste plaats. Wij zijn een volledig gecertificeerd, jong en dynamisch beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde beveiligers met een professionele uitstraling, die klaar staan om uw veiligheidsbehoeften te vervullen. Of het nu gaat om het beveiligen van een individu, een object, een evenement, wij hebben de juiste mensen voor elke situatie. Ook met grootschalige beveiligingsprojecten, waarbij meerdere partijen betrokken worden, hebben wij veel ervaring. Hiervoor hanteren wij een nauwe samenwerkingen met bijvoorbeeld de gemeente, politie en andere instanties.

 • Maatwerk

  Onze diensten worden volledig afgestemd op de specifieke behoeften van uw evenement of beveiligings-vraagstuk.

 • Toewijding aan Veiligheid

  Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. We werken nauw samen met u en overheidsinstanties om een veilige omgeving te creëren.

 • Innovatie

  We blijven investeren in de nieuwste technologie en trainingsmethoden om up-to-date te blijven in een steeds veranderende wereld.

 • Ervaring en Expertise

  Wij hebben een mooie trackrecord in grootschalige beveiligings-projecten en veel ervaring in samenwerkingen met politie, gemeentes, evenementen-organisaties en overheidsinstanties.

Persoonsbeveiliging - Beveiliger - Security Services Nederland

PREVENTIEVE BEVEILIGING VOOR EEN VEILIGE OMGEVING

Wij geloven sterk in de kracht van preventieve beveiliging. Onze gekwalificeerde professionals dragen bij aan het voorkomen van ongewenste situaties, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een prettige sfeer in de directe omgeving. U kunt op ons rekenen om uw veiligheid te waarborgen en de gemoedsrust van uw klanten, medewerkers en gasten te garanderen.

 

ONS AANBOD

Bij Security Services Nederland bieden wij een breed scala aan beveiligingsdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ieder project vraagt om een op maat gemaakt advies, vervolgens stellen wij aan de hand van uw vraagstuk een beveiligingsplan op. Naast ons uitgebreide aanbod beveiligingsdiensten, kunt u ook bij ons terecht voor trainingen en opleidingen op het gebied van beveiliging.

DIENSTEN

Ontdek meer informatie over onze beveiligingsservices op onze dienstenpagina.

ACADEMIE

Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op verschillende aspecten van beveiliging.

KOM IN CONTACT MET SECURITY SERVICES NEDERLAND

Heeft u een veiligheidsvraag of wilt u meer weten over onze beveiliging mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om uw wensen te bespreken, vraagstukken te beantwoorden en een offerte op maat te maken die perfect past bij uw opdracht.