Horecabeveiliging

Security Services Nederland heeft jarenlange ervaring met Horecabeveiliging. In het uitgaansleven kunnen agressieve incidenten de veiligheid en sfeer flink verpesten. Niet alleen voor het uitgaanspubliek maar ook voor de horecaondernemers.

Security Services Nederland vervult hierin een maatschappelijke rol. Wij zijn niet alleen gastheer, beveiliger of sfeerbeheerder maar ook een verlengstuk van de politie en gemeente.

beveiligingsplan op maat

HORECABEVEILIGING OP MAAT

Elke horecazaak heeft een ander soort publiek. Op basis van de horecazaak en het publiek kan Security Services Nederland zorgen voor een of meerdere bijpassende beveiligers. Horecaportiers van Security Services Nederland zijn beveiliger en gastheer ineen en proberen te allen tijde de goede uitgaanssfeer te handhaven.

Horecabeveiliging - Beveiligers voor horeca - Security Services Nederland
Horecabeveiliging - Beveiligers voor horeca - HTB - Security Services Nederland

Extra ondersteuning

HORECA BIJSTAND TEAMS

Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenoemde: ‘Horeca Bijstand Teams’. Dit kan als verlengstuk dienen voor politie/gemeente of voor de horecaondernemers zelf. Deze HBT bestaan voornamelijk uit drie of vier beveiligers welke in een toegewezen sector beveiligingswerk verrichten.

HBT is meer dan alleen observeren van bezoekstromen en bezoekers. HBT teams kunnen ingezet worden om assistentie te verlenen aan collega’s in geval van calamiteiten/incidenten. Ze ondersteunen ook andere hulpdiensten. Al onze Horecamedewerkers beschikken over een EHBO/BHV diploma zodat er op tijd hulpverlening geboden kan worden aan desbetreffende personen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE HORECABEVEILIGING

Kies voor Security Services Nederland voor een uitgebreid en gevarieerd pakket aan veiligheidsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die perfect aansluit bij uw objectbeveiligingsbehoeften.